Приватний готельний комплекс “Юхнович”

 В Готелі | Кемпінги | Мотелі
 
Приватний готельний комплекс “Юхнович”

46000 Україна,
м. Тернопіль,
вул. Родини Барвінських, 3а

Телефони:
(0352) 43-39-56
(0352) 52-53-34

Електронна пошта: ivas@utel.net.ua


Приватний готельний комплекс “Юхнович” розташований у найкрасивішому місті України – Тернополі. Зручне розташування у центральній і в той же час тихій частині міста, зробить ваше проживання затиштим і в той же час ефективним. У Вашому розпорядженні будуть 2-х та 4-х кімнатні номери, кожен із яких має повністю індивідуальний інтер’єр та стиль. Апартаменти обладнані всім необхідним, за самими високими європейськими стандартами. 

 
До послуг відвідувачів:
  • затишні номери “Люкс” двокімнатні та чотирикімнатні з усіма зручностями;
  • бар-ресторан;
  • конференцзал на 50 місць;
  • автостоянка.

Зручності: Кабельне телебачення, холодильник, гаряча й холодна вода. На першому поверсі додаткові послуги бару-ресторану, поруч автостоянка. Адміністрація й обслуговуючий персонал дотримуються принципу обслуговування з високою якістю за помірними цінами. У номерах є телефони, підключені до міського й міжміського телефонного зв’язку, інтернет.

У будівлі готелю поміщений телефон-автомат, з якого Ви можете здійснити міжміські або міжнародні дзвінки. Для того щоб скористатися телефоном-автоматом, необхідна картка, придбати яку треба завчасно. Однак адміністратор готелю за Вашим проханням викликає таксі зі свого службового телефону в будь-яку годину дня і ночі.

Форма оплати: готівкова, безготівкова, термінал.

Recent Posts

Залишити коментар

Цей сайт захищений reCAPTCHA і застосовуються Політика конфіденційності та Умови обслуговування Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.